Edit this in WPZOOM Theme Options 800-123-456
 

Samsung Galaxy Note maar liefst 1 miljoen keer gedistribueerd

De strijd om de smartphones is al enige tijd aan de gang en vrijwel alle telecombedrijven schreeuwen om aandacht. Het ene super toestel volgt het andere super toestel, we weten van gekkigheid niet meer welk toestel we moeten kiezen. Samsung en Apple zijn elkaars grootste concurrenten maar ook HTC dingt mee met diverse toestellen.

De afgelopen maanden hebben we veel nieuwe toestellen voorbij zien komen waaronder de HTC Sensation, iPhone 4S, de Samsung Galazy Note en natuurlijk de Nokia Lumia. Met name de laatste twee toestellen doen het erg goed.  De Galaxy Note is een nieuw toestel wat tussen de smartphone en een tablet inhangt. Alhoewel  we hier spreken van distributiecijfers mogen we toch aannemen dat er een behoorlijke interesse is naar de Samsung Galaxy Note.  Bijzonder is dat de Samsung Galaxy Note eigenlijk een  soort van experimenteel product is, aangezien het veel weg heeft van een smartphone maar ook van een tablet.

De Samsung Galaxy Note is in meerder opzichten een bijzonder toestel. Doordat de Samsung Galaxy Note voorzien is van een beeldscherm met een diameter van maar liefst 5.3 inch hangt het toestel tussen de smartphone en tabletwereld in.  Naast het grote beeldscherm liegen de specificaties er niet om. De smartphone- tablet heeft een 1.4 Ghz dual-core processor. Daarnaast bezit het toestel een 8 megapixelcamera waar ook Full HD video opname mee kunnen worden gemaakt.

 

Tags: , ,

 

Meer Berichten in Tech