Edit this in WPZOOM Theme Options 800-123-456
 

Nintendo Zone

Bezitters van een Nintendo 3DS kunnen vanaf vandaag gratis verbinding maken met meer dan 25.000 WiFi- hotspots in Europa, via de Nintendo Zone. Dat heeft Nintendo bekend gemaakt.

Gebruikers kunnen door middel van de service op het internet browsen, de eShop gebruiken, SpotPass- data downloaden en games online spelen. Voordeel van de verbinding is dat deze automatisch wordt herkend door de 3DS op het moment dat deze in de buurt is van een hotspot. Op dat moment zal het Nintendo Zone- icoontje knipperen.

Er kan alleen gebruik worden gemaakt van de Nintendo Zone als de laatste firmware update geïnstalleerd is. Op www.nintendo.nl is alle informatie met betrekking tot deze nieuwe dienst te vinden.

Nintendo concentreert zich de laatste tijd op het verbeteren van hun producten door middel van diverse systeem updates, waar veel gebruikers positief over zijn. De laatste systeem update beschikte over diverse mogelijkheden waaronder de mogelijkheid tot het aanmaken van diverse mappen op het HOME – menu, daarnaast hield de update ook in dat er vanaf dat moment contact kon worden gemaakt met de 25.000 diverse spots.

 

Tags: , , ,

 

Meer Berichten in Gaming expert